Olen ehdottomasti syksyihminen. Nautin sateesta ja siitä että saa istua sisällä ja juoda hyvää teetä mukikaupalla. Näin ollen ehdin jo melkein innostumaan kun sade ja viileä ilma vain tuntuivat jatkuvan. (En siis ole mitenkään innoissani tälle viikolle luvatusta helteestä)

Koko tämän päivän olen vältellyt kurssilta saatuja tehtäviä ja sen sijaan tutkinut millaista ostoslistaa alkaisin tekemään syksyksi. Päätin tänään, että en osta enää ainoitakaan kesäkenkiä (kyllä, ostin jälleen yhdet, kuvaa myöhemmin) vaan seuraavan kerran sijoitan hieman suuremman summan kunnollisiin ja kestäviin syyskenkiin. Näinköhän tämäkään lupaus pitää..

Mutta, olen mieltynyt perinteisiin syksyn väreihin ja näitä tulee varmasti edelleenkin päälläni näkymään ilmojen viiletessä. Seuraavista kuvista löysin jotain inspiraatiota, sattumalta löytyivät kaikki Elloksen sivuilta. o.o

799334.jpg

799335.jpg
Tällainen paksu neuletakki on pakko löytää, napit ovat mahtava yksityiskohta.

799336.jpg
799338.jpg

Takin etsiminen on aina ongelmallista ja odotan tätä jokasyksyistä koitosta kauhulla, mutta innokkaana. Joku näiden väliltä oleva ratkaisu olisi loistava.

799340.jpg
Kengät, niinpä niin. Rakkauteni ja vihani. En koskaan löydä sellaisia joita etsin, mutta tilalle tarttuu ainakin kolme paria muunlaisia. Nyt kuitenkin haluan matalat, tai mahdollisesti pienenpienellä korolla, nahannäköiset ryppyvartiset kengät. Värillä ei niin väliä, mustat olisivat tietysti turvalliset.

Tällä hetkellä ostoslistani näyttää siis tältä:

- Paksu neuletakki suurilla napeilla
- Takki, suuret napit ja liehuva helma
- Kengät, rypytetty varsi
- Laukku, tarpeeksi suuri kirjoille, mieluiten nahkaa ja ruskea