En olekaan ennen tajunnut miten loistavia päiviä sunnuntait ovat shoppaukseen, ei ole ihmisiä eikä muutenkaan kiire mihinkään.

Paremman puoliskon seuratessa uskollisesti takavasemmalla, käytiin Sokoksella ja sieltä tarttui mukaan Freemanin kaksi kasvonaamiota: Pure Ambition Facial Clay Masque (kaura ja avokado -mutanaamio) sekä Facial Enzyme Mask Pineapple.

Tuota mutanaamiota kokeilin eilen pikaisesti, eikä nyt kyllä niiiin merkittävää eroa tehnyt että jaksaisin mitenkään hehkuttaa. Toivottavasti tuo ananas on parempi.

Ostin myös flip-flopit, kyllä niitä nyt vielä raaskii pitää ilman että varpaat paleltuu. Hintaa jäi vain 5,95e, joten mielelläni pulitin tuon hinnan näistä söpöläisistä.

741038.jpg

Kierrettiin myös pikaisesti KappAhl, löysin kaksi korua. Kauppaan jäi myös monta ihanaa paitaa ja olohousut, joita en raaskinut ostaa. Korut olivat alennuksen jälkeen puoli-ilmaisia, täytynee käydä joku päivä vielä keräämässä muitakin alekoruja mukaan.

Molemmissa koruissa on piiiiitkä ketju, joillaisista juuri nyt pidän erityisen paljon. Näillä oli hintaa siis noin 4e/kpl, hihkuin jälleen innosta.

741043.jpg

741040.jpg