Ajattelin kerätä tähän listaa mitä tuotteita tulee käytettyä lähes päivittäin, josko joku vaikka innostuisi poimimaan jonkin omaankin käyttöönsä. Listalla on puhdistustuotteet, meikit ja vähän muutakin.

Hiukset:

Ensin voisin kertoa, että tällä hetkellä hiukseni ovat mustat, ylettyvät lähes alaselkään ja vakikampaajani ja äitini aina kiroavat, että omistan aivan liikaa hiusta.
726876.jpg726879.jpg
Tigi Catwalk Thickening Shampoo
Pesee hiukset todella napisevan puhtaiksi, plussaa tulee toki myös siitä että aine on todella riittoisaa.
L'oreal Elvital Nutri-gloss shampoo
Tätä vuorottelen Tigin kanssa, tuoksuu aivan törrrrkeän hyvälle ja antaa kiiltoa mun vähän kiillottomaan tukkaan.
 726877.jpg
L'oreal Elvital Color-vive hoitoaine
Perusriittoisa väriä suojaava hoitoaine, joka saa plussaa tuoksusta.
 

Tehohoitoina käytän sitten saman sarjan Nutri-Gloss hiusnaamiota sekä XZ:n tyrniöljyhoitoa, tämän tuoksuun ei kyllä meinaa tottua millään. Yh.
 726884.jpg          726881.jpg         

Lisäksi käytän myös hiuksiinjätettävää hoitoainetta. Muotoilutuotteita käytän myös, L'orealilta paljon ja aika randomilla muita. Lakka, muotovaahto, suoristusvoide/kiharrusneste kuuluvat vakioihin.

Vartalo:

Suihkusaippuoina käytän Palmoliven tuotteita, tuoksut ovat jotain aivan huumaavaa. Jo pitkään nämä kaksi ovat löytäneet tiensä ostoskoriini.

726887.jpg726886.jpg       
Muita sekalaisia tuotteita ovat sitten varsinkin kesällä aivan ihanan tuoksuinen Yves Rocherin Protectyl Végétal, jota periaatteessa tulisi käyttää auringonoton jälkeen. Lisäksi käytän The Body Shopin Papaya Dry Oil Mistiä, vaikka tuoksu onkin alkanut pikkuhiljaa tympimään.

726895.jpg726896.jpg 

Kasvot:

Puhdistus/kosteutus
Puhdistusaineena käytän L'orealin Happyderm Cleansing Mousse for Dry and Sensitive Skin:iä, kosteusvoiteena apteekin Humektania ja sitten kuorintana Lumenen Arctic touch, eli kirkastavaa mineraalikuorintaa.

726954.jpg726955.jpg

Meikit:

Meikkivoiteena käytän tuota jo mainostamaani L'orealin True Match Mineralsia, tähän asti on osoittautunut hyväksi, töissäkin pitää kiillon kurissa sen lupaamansa kahdeksan tuntia. Aurinkopuuterista diggailen suuresti ja Rimmelin Natural Bronzer on vakiinnuttanut paikkansa päivittäisessä käytössä varsinkin näin kesällä. Ripsiväreinä toimivat loistaviksi osoittautuneet L'oreal Double Extension Carbon Black sekä Diorin Diorshow Unlimited.
726962.jpg726963.jpg
Muita päivittäisiä meikkejä ovat sitten Grimasin musta "kakkumeikki", jota käytän eyelinerinä. Isadoran Triple eyeshadow värinä 02 Golden Cacao on juuri oikean värinen ja aivan hitusen kimalteleva.
726961.jpg
Tokihan meikeistäni löytyy paaaaaljon muitakin tuotteita, mutta nämä ovat ne joita käytän eniten ja jotka olen todennut aivan loistaviksi. Hinnoiltaan mitkään tuotteeni eivät ole kalliita, ellei lasketa mukaan tuota Tigin shampoota ja Diorin ripsaria..

Mitkä ovat teidän lempituotteitanne?